Post by distgeschtenmuffdul on Mar 16, 2022 7:58:11 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hockey Nations 18 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hockey Nations 18 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pieredze bez maksas ▞▞▞
▞▞▞ Hockey Nations 18 2022 version ▞▞▞
Galīga huiņa nevar uzvarēt
كبل
Forši
Ko pie velna tu izdarīji ar šo spēli šī spēle kādreiz bija pārsteidzoša, bet tagad tā ir miskaste, tagad vadīklas ir šausmīgas un spēle ir ļoti šausmīga atinstalēšana man kādreiz patika šī spēle atjaunināt spēli, tai tiešām ir nepieciešami daži uzlabojumi
skumji, ka varat spēlēt 3 spēles un gaidīt 10 minūtes vai maksāt par vairāk enerģijas
Šī spēle ir tik slikta
Stulbi, paiet stunda, kamēr apmācība pazūd
Hockey Nations 18 Αθλήματα vzl
Ienīst to tik slikti
Es nevaru instalēt to sticman hokejs ir labāks
jo vienmēr, kad otra komanda tiek pie ripas, tie vienmēr ir vārti
Pārāk daudz mikrotransakciju — mākslīgais intelekts bieži vien ir stulbs, stulba stūrēšana, jo nevar pārvietoties — spēle iestrēgst, kad ripa atrodas jūsu tīklā, nevienam to nesasniedzot; netiek saglabāta saglabāšanas spēle pakalpojumā Google Play, tāpēc katru reizi, mainot ierīci, varat sākt no nulles.
👌
Vadības elementi visu laiku sasalst, un kā sporta spēlei tai ir briesmīga navigācija spēles laikā.
Labākā hokeja spēle. Reālistiska.
Nepieciešams bezmaksas spēles mod, lūdzu
Tiešām nav labi. Ļoti kavējas
Par visu ir jāmaksā. Turklāt tas iziet no jums, kad jūs gatavojaties uzvarēt. Nepatīk.😐😑😔😕☹🙁😟😢
Grafika šausmīga, tik slinka un neko nevar kontrolēt
Es iegādājos spēli un tagad, atgriežoties savā tiešraides spēlē, man parādās melns ekrāns un nekas nekad nav melns, palīdziet
Es piešķirtu šai 0 zvaigznītei, ja tai būtu šī poga, omg vienkārši instalējiet NHL 20 savā xbox
Spēles laikā met ārā
Pass poga, neko nedara. Ķermeņa poga, neko nedara. Kāpēc virzienu spilventiņš pārvietojas pa ekrānu? Kāpēc aizsargi pēc uzvarām pa kreisi ielido sienā? Uz pogas ievadi nav nekādas atbildes. Varētu būt pieklājīga spēle.
Vadības ierīces vienmēr sasalst. Var spēlēt tikai 2 spēles režīmus, un enerģija netrūkst ilgi.
Speak Polish - 5000 Phrases & Sentences Education vfcc
to
lieliska spēle, bet jāsēž un jāgaida enerģija, kas ir muļķīgi. Jūs pat nevarat pārtaisīt vecos, lai praktizētu, gaidot vai nopirktu neierobežotu enerģiju. liela noplēšana. izlabojiet to, un tas būtu lieliski.
Tas ir labi, bet man nepatīk, kā tas darbojas. Jums ir jāgaida, lai atkārtoti ielādētu tā enerģiju, pirms varat turpināt.
Man neizdevās spēlēt žēl veidotājus
Miskastes spēle
DARIET VISUS BEZMAKSAS REŽĪMUS, JŪS, STULBAS GAILĪTES
Būtu interesanti ja nebūtu par maksu citi game mode
Briesmīgi un aizkavējušies
labākā hokeja spēle
laba spēle
Diezgan interesanta spele
Bro, enerģijas daļa ir tik kaitinoša. Vienkārši ļaujiet mums spēlēt īsto sasodīto spēli, nevis likt mums maksāt jums izstrādātājiem
šausmīga spēle vārtsargi sūkāt un tas ir veids, kā viegli. Neinstalējiet šo spēli.
neiespējami kontrolēt. nomākta kā ellē.
Es gribu atgūt savu naudu
Īpaši zema spēle ar vienu bezmaksas spēles režīmu (jums ir jāiegādājas pārējie spēles režīmi) vienā spēles režīmā jūs spēlējat 3 spēles, un jums trūkst enerģijas un dabiskās enerģijas Regen laiks ir ļoti augsts, lai jūs pērkat neierobežotu enerģiju. ...kauns, ko neprātīga naudas kāre var nodarīt citādi labai spēlei
Kāpēc ir enerģija pretī..vai viņi tiešām ir tik nabagi?
Jautri spēlēt, bet vai varat to izdarīt, nepērkot sludinājumus