Post by distgeschtenmuffdul on Mar 16, 2022 7:55:07 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty na nekonečné mince ▞▞▞
▞▞▞ Super Stylist Fashion Makeover 2022 version ▞▞▞
Milujem túto hru. Nie sú to žiadne doplnky a závady. Ak máte 10 a viac rokov, rozhodne by som to odporučil. 1000000000000000 percent
Určite sa rád hrám na počítači. ale už to nefunguje a naozaj mi chýba hranie tvojej hry Naozaj ma baví hrať kvôli všetkým tým krásnym ľuďom, ktorí sú v hre a krásnemu oblečeniu a dych berúcim šperkom, topánkam, s ktorými môžeš mať skvelý zážitok hra
)Toto je komentár Jo Woods) nie je to ich chyba, že v skutočnosti nevedia ovládať reklamy, tak prestaň byť KAREN (do hry) toto je krásna hra 👏 naozaj sa mi páči
Je to celkovo skvelá hra, ale udalosť, ktorá sa deje, je logická hra, v ktorej zbierate kúsky puzzle a robíte to správne, ale je to pre mňa také mätúce, pretože to chápem správne a hovorí, že sa mýlim, som frustrovaný! Mali by ste pridať návod Je to pre mňa ťažké!
Je to v poriadku. Make-up nechtov a šperky sú drahé. Ak miniem peniaze na odomknutie niečoho, očakávam, že to použijem, keď budem chcieť. Naposledy som zaplatil za celú kolekciu kariet a dostal som iba 1. Inak štýly vo všetkých kategóriách sú skvelé. Potrebujete viac strieborných šperkov a určite viac prsteňov
Stsgu
Roztomilý koncept, ale frustrujúci z tony reklám, ktoré musíte sledovať. Každý malý krok je ďalšia reklama.
Už nejaký čas hrám a môžem použiť nejaké nové postavy, vrátiť nevestu, odomknúť nové časopisy, odstrániť veľa reklám (zaplatil som za žiadne reklamy)...
Naozaj som si túto hru užíval a dosiahol som vysokú úroveň, napríklad 70. Ale bohužiaľ s prázdninami a inými rodinnými povinnosťami som nehral už mesiac. Bol som nadšený, že môžem získať novú vianočnú kolekciu, ale hra ma začala na úrovni 1!!! Som tak sklamaný. A toto bola hra, ktorú som rád hral so svojou neterou. Nemôžem uveriť, že som stratil všetko, na čom som tak tvrdo pracoval – šperky, peňaženky, topánky. Super stylista? Skôr SUPER SAD.
Túto hru som si NAOZAJ užíval, kým som sa neprihlásil a nezistil, že musím začať ZNOVU. Dosiahol som úroveň 19 a mal som viac ako 30 000 $ a stratil som VŠETKY svoj postup. Naozaj si prajem, aby sme sa mohli spojiť s Facebookom, aby sme nestratili pokrok.🙄🤦🏼♀️😭
Super Stylist Fashion Makeover Lomu spēles vaqv
Táto hra je úžasná. Milujem to hrať každý deň. Prial by som si však, aby mal funkciu, v ktorej môžete vymeniť svoje iné farebné fľaše za farby, ktoré potrebujete. Mám príliš veľa viacfarebných a chcem, aby to boli ďalšie farby, ktoré potrebujem.
Musel som odinštalovať a znova nainštalovať moju hru, zamrzla tam, kde robíte modely a o úroveň vyššie, myslel som si, že je to opravené, pretože nové výzvy a out si kúpili ďalšie aktivačné vychytávky a keď som preinštaloval moju hru, nedalo mi to, takže som von tendollads a žiadne ďalšie veci, pokiaľ si to nekúpim znova, nie som spokojný
Milujem hru, ale omylom som vymazal nejaký súbor v telefóne, aby som uvoľnil miesto, odstránil som herné údaje a keď som otvoril hru, vrátilo ma to späť na úroveň 1 z úrovne 18 a snažil som sa obnoviť svoj postup nebude to fungovať ani keď je k nemu pripojený môj účet na Facebooku
Dissembler Jumboq xypp
Bola to zábava, ale keď som vás nechal v limbu, mal som počas nabíjania telefónu 1,5 hodiny zapnutú reklamu. Milujem tento štýl, ale naozaj potrebujem vidieť, ako iné hry zneužívajú ženy počas hry Mám 57 a páči sa mi to, ale viac čakáš a potom hráš
Mega hry pre dievčatá a chlapcov aj ja to hrám
Tak kto ešte nestihol dokončiť adventný kalendár..prečo sa hra musela odbugovať až teraz? Vďaka!
Je to pekná hra, ale vždy sa objavia reklamy a zlé na tom je, že keď sa objavia reklamy, často sčernie a vyprázdni sa, nemôžem sa odtiaľ dostať, takže sa vrátim k hre a potom to urobím znova potom to urobím znova, sčernie a potom znova zhasne. . Ak chcete, aby sme reklamy sledovali, nie naman sana blanko nakakatamad paulit ulit na magrerefresh
Super hra!!!!🥰🥰🥰😍🤩🐴🐿️❤️🐞❤️❤️
Skvelá zábava, ale nepáči sa mi, že sa reštartuje zakaždým, keď sa pokúsim spustiť výzvu alebo získať extra diamanty atď. Vráťme sa k tomu, čo to bolo, to by bolo skvelé! Pokojne by som to ohodnotil 5 hviezdičkami!
Túto hru proste milujem 😊. Je to tak úžasné😃. V skutočnosti mám naozaj rád módu💫 preto sa mi táto hra veľmi páči a hodnotenie tejto super duper aplikácie👍🏻 je 5 hviezdičiek🤙🏻
Skvela hra 👌 spokojnosť
Milujem to! Mali by ste pravidelne kontrolovať aktualizácie. Hru som pred chvíľou vymazal a potom stiahol znova. Veľmi som sa bál, že moja hra bude stratená, pretože som už bol na úrovni 26, ale dostal som ju späť! Bola som taká šťastná. Po chvíli to začne byť trochu nudné, pretože aj keď je toho veľa, nebude toho viac. Dúfam, že aktualizácia vyrieši tento malý problém!
Dobrý koncept, ale množstvo reklám ho robí takmer nehrateľným.
Celkovo je to skvelá hra. Jediný dôvod, prečo som mu dal 3 hviezdičky, je ten, že vás prinútia večnosť čakať na „dodanie“ outfitov, ktoré zostavíte. Je to otravné a smiešne. Nie je to nič iné ako chamtivý trik, ktorý nás má prinútiť minúť skutočné peniaze, aby sme to urýchlili.
Milujte túto hru, ale pri mnohých opakovaniach v štýle niekoho a časopisov je slot pozlátka na odmenách ružový, ťuknete, zmizne, takže s diamantmi sa nedostanete do dvojnásobku, kliknite, aby ste získali 3 voľné diamanty, dotknite sa zelenej a potom zošedi žiadne diamanty
Milujem hru, ale zaseknete sa na úrovni 120.. Pridajte ďalšie úrovne...Nepáči sa mi, ako dlho musíte čakať, kým sa pridajú ďalšie úrovne...opravte to a dám 5 hviezdičiek
Povoľte viac možností, ako zarobiť oblečenie, diamanty atď. Čo keby ste namiesto darovania bleskov na konci mini hry vybrali - oblečenie-diamanty-farby pohárov atď. Čo tak nechať nás obchodovať s bleskami. Zábavná hra, ale získanie bodov do ďalšej úrovne trvá dlho. Čo tak skrátiť čakaciu dobu.
Hra sa zasekáva na reklamách. Niektoré reklamy vám po hraní 30 sekúnd až 1 minúty neumožňujú opustiť hru alebo sa vrátiť späť do hry. Musíte to zavrieť a začať hru odznova. Nie všetky reklamy to robia, ale niektoré áno. Vždy musíte reštartovať alebo zavrieť a vrátiť sa späť. Ak to bolo opravené, bude to 5 hviezdičiek
Je to veľa o tejto hre, ktorá sa mi nepáči, hrám ju už nejaký čas a spôsob, akým je nastavená, je zmätený, akonáhle nájdem inú hru, túto už nehrám. Našiel som veľa problémov, ktoré som pomenoval. Táto hra sa mi na začiatku páčila, ale tieto výzvy sú nastavené tak, aby vám umožnili zlyhať. Neznášam, že hra o lístky nemá rada bludisko alebo hru s ceruzkou a musíte dať viac ako 5 diamantov a prestaň nenávidieť Američanov 😡🚫
Nechápem prečo to chce wifi kým som si ju neaktualizovala, ale nepotrebovala.Hru začínam hrať odznova už asi piaty, pretože keď som ju prestal hrať po dvoch týždňoch som sa k tomu vrátil tak som sa vrátil, napriek tomu som si aplikáciu vôbec neodinštalovala. Nepáči sa mi pridali, pretože teraz je to už úplne obmedzené. Nemôžem si vybrať farbu, ktorú chcem použiť. Inak to bola moja obľúbená hra, ale odinštalovala som si ju, lebo ma naštvala.😠
Príliš veľa reklám. Viac času stráveného čakaním na dokončenie reklám ako hraním hry. Môžete sledovať reklamy na bonusy, musíte dávať pozor na make-up a vnucujú vám ich po.každej.akcii. Naštve.
moja módna prehliadka sa zasekla, žiadne modelky nevychádzajú von, aby sa prešli. neviem ako to opraviť.
Super Stilista: Guru di stile Giochi di ruolo afu