(Android/iOS) DC Legends: Fight Superheroes végtelen állóképességet kódol
Feb 9, 2022 23:09:00 GMT 1
Post by grosorarlyemzuz on Feb 9, 2022 23:09:00 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen állóképességet kódol ▞▞▞
▞▞▞ DC Legends: Fight Superheroes 2022 version ▞▞▞
Rossz
Nagyon élvezem ezt a játékot. Nem kell pénzt költenie mindaddig, amíg türelmes és felkészült egy kis őrlődésre. A játék bőkezű, hiszen ingyenes jutalmakat kínál, illetve azt, amit harc közben keresel. Szereted a DC képregénykarakterek széles választékát, újakat és régieket. Nagyon jó játék!
Nagyonjó
Magyarok itt az idő az összefogásra! Sokan kallódnak inaktív klánokban, csináljunk egy egységes full aktív klánt!!! A HUN DC HEROES mindenkit vár szeretettel, általában 10-12 aktív tagunk van, biztos van még ilyen klán hát miért ne lehetne egy helyen? Van facebook oldalunk is ezzel a névvel, lehet oda is csatlakozni akkor is ha a játékban nem is jöttök legalább kibeszélni a dolgokat😉
Túl sok csaló funkció 😠😠😠!!! A képességek sokszor nem működnek, a refresh nem működik, amikor elkezd nyerni, valahogy azt mutatja, hogy rossz az internetkapcsolat, és újraindítást kér, ami persze kizárja a győztes meccset. Szégyellhetitek magatokat fejlesztők . Igazságosabbnak kellene lennie. Egyenlő ellenfeleket kell adni a PvP-ben, és minden képességnek tökéletesen működnie kell. A piros figyelmeztetéseknek mindenféle hőstöredéket kell kínálniuk, nem csak néhány konkrétat.
DC Legends: Fight Superheroes Role Playing klgd
App Store leárazások – 11.05 - iHungary
Jó játék a kemény rajongóknak – nem az alkalmi játékra
DC Legends: Fight Superheroes Rollespill xjee
Jó volt, de tudom, hogy a DC 2021-ben készíthet egy újat, ami még jobb is lehet
Ha teljesen új vagy, ez a játék nagyszerű. A késői játékosok számára kezd ismétlődővé/kiszámíthatóvá válni. Nincs változás a képernyők betöltéséhez szükséges tartalomban. Most keményebb küldetések a napi jutalmakért. A legendás esszencia gazdálkodása túl sokáig tart, és nem végezhető mindennap (csak heti 2 napon) Ugyanazok a szövetségi küldetések az 1. nap óta. A Red Alerts javult, ami a jutalmakat/frissítés költségeit illeti, szóval dicsérni fogok. Egy hatalmas hiba nem tudja folytatni a mentési fájlt, ha ios-ról androidra váltott és fordítva. Dolgozzon a platformok közötti mentésen, és lehet, hogy rosszul tér vissza a játékba.
Működik,de fura,hogy az elölre rakott védőket hátra,a gyógyító meg elölre...
Ez a játék nagyon jó. De van néhány korlátozás. Nincs túl sok tennivaló, ha alacsony szinten ismeri az alapvető karaktereket. Jobb, mint a marvel játék, de ez az egyetlen, amivel a DC rendelkezik. Kérjük, törölje a Josstice League steppenwolf-ot, vagy változtassa meg Zach Snyder modelljére.
Az összes legendás és újjászülető karakterem nem úgy működik, mint mások a pvp-ben. Az én Harley Quinn-em egyetlen támadást sem tud kikerülni a kitéréssel. Ugyanazok a karaktereim vannak alacsonyabb szinten, akik könnyedén verték a legendás és újjászülető karaktereimet. Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, de nem válaszoltak, és semmi sem változott. Szörnyű a támogatás, a pvp-ben is meg kellene jelenteni a csalókat, mivel egyesek feltörték a karaktereket, hogy olyan dolgokat csináljanak ott, amelyek nem képesek végtelen immunkárosodásra Supermanen.
Az alkalmazásom folyamatosan azt mondja, hogy nincs szinkronban, és újraindul. Kérlek javíts.
Kiakadt amióta elkezdtem. DC RPG FF stílusban. Szép keverék!
Eddig nagyon élvezem ezt a játékot. Könnyű frissítésekkel/lvl-vel rendelkezik, és 10-szer gyorsabban és könnyebben kereshet pénzt a boltban, mint bármelyik játék, amellyel játszottam. Nagyon élvezem a hősök feloldásának képességét és a különféle küldetéseket is, amelyeket megtehetsz. Ha nincs energiád egy dologra. megvan másnak. A játék grafikája FANTASZTIKUS. Nem lassítják le a telefont, és nem tart örökké a játék betöltése. A játék vezérlői egyszerűek és egyszerűek. Például, hogyan lehet automatikusan vagy manuálisan játszani. 10/10
Csatlakozom előttem szolókhoz nekem is hibát ír ki és nem enged be
Eredetileg 5 csillagra értékeltem ezt a játékot, de mióta ki kellett cserélnem a telefonomat, egyáltalán nem működik. Megjelenik az indítóképernyő, majd hibaüzenetet ad. Legalább 4-szer próbáltam eltávolítani, majd újratelepíteni, de semmi változás. Ha a fejlesztők tudnának segíteni, valószínűleg 5-re ugratnám vissza az értékelésemet. Nagyon szórakoztató játék, csak technikai problémák miatt nem tudok vele játszani. Szerk.: Fogalmam sincs, mi történt, de a játék hirtelen újra működni kezdett, és meg kell őriznem minden cuccomat.
A játék összeomlik. Nincsenek szövetségi funkciók. Nem fogok $$$-t költeni erre a játékra, amíg a hibákat ki nem javítják. Ez is kár.
Sxe free dow, Superheroes adult, Bree osel, Mim bd actress sex video Pao sex u ... Tag dc comics hentai, Boricuas amateur and big tits yoga pants latina
A játék olyan, amilyennek reméltem, hogy simán fut, és nem találok semmilyen hibát vagy problémát. Bárcsak több karakter közül választhatna, de ezen kívül a játék szórakoztató játék, és számtalan órányi szórakozást biztosít minden korosztály számára. Jó munkát ez a játék 4 csillagot érdemel
Elegendő időt adnak arra, hogy élvezd a korai játékot, majd közvetlenül azelőtt megvásárolhatod a játékban vásárolt termékeket, hogy a játék helyrehozhatatlanul meghibásodna, ahol már nem tudsz csatát vívni, nem csatlakozhatsz raidekhez, és nem teljesíthetsz küldetéseket. Semmi. És soha többé nem használhatod a megvásárolt vagy megszerzett karaktereket.
A játék szórakoztató, de folyamatosan problémáim vannak vele, ami miatt lefagyok, és kiszakadok a játékból. Ez nem lehet az én internetem, mert jó a kapcsolatom, így a játéknak kell lennie. Valakinek tényleg meg kell oldania ezt a problémát.
DC Legends: Fight Superheroes Vaidmenų žaid. fsc
Spider Hero: Superhero Fighting - Download Android Games
Kezdésként szórakoztató, aztán minden harcban teljes vereség vagy totális győzelem lesz, nem a kettő között. Egyáltalán nincs egyensúly vagy igazságosság. $$$ = nyer.
Tudom, hogy ez a játék fantasztikus, de soha nem volt lehetőségem kipróbálni. Bármikor megpróbálom, mindig nem szinkronban jelenik meg az újraindítás, kérjük, javítsa, frissítse, hogy lejátszhassa, néha azt hiszem, hogy az én készülékem okozza. kérjük, játssza le az összes Androidon. Kösz.
Skullgirls: RPG de Luta Ação mxa
Komolyan mondom, szeretem ezt a játékot, de ahogy a karakterek képességei játék közben különböznek a csapatommal való nyitott csapatban. Jobban szeretném, ha a játék és az erők egyformán viselkednének. Nincs értelme pvp-t játszani ugyanolyan erőkkel, mint a kezdőcsapattal, ahol a hősök tehetetlenek a csatában az én csapatomban. Jobb kalibrálásra van szüksége a hősök és a csapatok erejével. Bár nem hagyom abba a játékot és nem is lépek ki, de kérlek, ügyelj arra, hogy az erők és a fogaskerekek egyformán viselkedjenek a játék során, és ne térjenek el egymástól.
Van aktív magyar klán?
MinDig TV 4.3.0 APK for Android - A2ZAPK
Javítsa ki a hibákat. A betöltés örökké tart, a játék TÉNYLEG lassú. Dolgoznod kellene... csodák, hogy a csapásmérő erő egyre jobb és jobb. Fel kellene állnia és megjavítania ezt a játékot... rakja fel újra a térképre.
DC Legends: Fight Superheroes Игре улога vdp
Most töltöttem le, és a játékmenet rendkívül magával ragadó, de a párbeszéd kicsit... csúszottnak tűnik. Nem vészes, de tényleg nem olyan jó. Batman bevezető/életrajzi sora, amikor kinyitod: "Ismersz engem. Én vagyok Batman" Mint például... Nem tudom eldönteni, hogy ez hihetetlen vagy szörnyű. Kicsit szeretem előzmény-trilógiában.
Nem indul...-1 csillag
Mindig is élveztem a játék minden oldalát. A késés kijavítása után nagyon ajánlom a DC Legendst bárkinek!
Az elmúlt héten csak egyszer tudtam sikeresen betölteni a játékot. Megpróbáltam eltávolítani és újratelepíteni, de a játék nem tölt be megfelelően. Remélhetőleg hamarosan megoldódik.
DC Legends (1.26.1) letöltés Android-on apk - Captain-Droid ...
Vigyázzon az alkalmazáson belüli vásárlásokra. Ez a játék pénzt akar költeni. elhiteti, hogy elég szintet léptél, de egy ellenség hirtelen elpusztíthatja az egész csapatot, még akkor is, ha a csapat szintje sokkal magasabb.
Nagyszerű játék, amikor úgy dönt, hogy működik és betölti a játékot. Mindig problémák vannak a letöltésekkel és frissítésekkel, különösen, ha telefonadatokat használ. Jó lenne, ha javítanák ezt a talán 4 csillagosot, ha megbízható lenne.
It irja hogy vifi kel de szazszazalek vifivan😡
Sajnos a legutóbbi frissítés óta a játéknak betöltési problémái vannak. Ma egyáltalán nem tudtam túllépni a betöltési képernyőn! Kérjük, mielőbb javítsa a problémát, és 5 csillagot adok rá!!
Telik majd az idő, de ne reménykedj, hogy valaha is megszerezheted kedvenc karaktereidet. A játék rendben van, de a többi hasonló játék követéséhez itt nincs elég jó ötlet, és sok frusztráció. Semmi sem szörnyű, de nagyon kevés dolog késztet arra, hogy minden nap játssz vele, hacsak nem estek hosszú sorok csapdájába, mindennap. Jobbnak kell lennie.
Scribblenauts Remix egy kirakós játék az Android számára, amely megtöri a sablonokat. Ebben nem kell azzal dolgoznia, amit a probléma megoldása érdekében
Ez a játék minden idők egyik kedvenc játéka. Imádom ennek a játéknak a koncepcióját, és nagyon jó a kivitelezése. Csak azért adok rá 3 csillagot, mert most játszhatatlan számomra, mert minden alkalommal, amikor kinyitom, megjelenik egy "Out of sync" feliratú ablak, és minden alkalommal, amikor az újraindítás gombra kattintok, ugyanaz a dolog jelenik meg. Nagy kár egy ilyen jó játékért, és a fejlesztőknek ki kell javítaniuk, mert olyan sok embert érintett, amiről én is olvastam.
Már az elején sok híres hőst ad oda, szép, jól fut és rendkívül szórakoztató.
ez egy alap rpg játék dc karakterrel. A karaktermodell szívás, és ha tovább játszol, akkor megunod.
DC: Batman Bat-Tech Edition APK letöltés androidra
Nagyon bejön. Lehetne benne offline mód is
mi ez a Warner Bros!! ???Nem lehet letölteni ezt a játékot!!!!Törölni!!!!
Eleinte nem igazán szerettem ezt a játékot, mert lassan ment, és úgy tűnt, nem jutok sehova.Nem szerettem, hogy pénzt fizetek a jelenlegi névsoraim előmozdításáért, vagy új karaktereket kellett pénzért vásárolnom. Már két éve játszom ezzel a játékkal, és csak azért játszom, hogy elüssem az időt. Megtaláltam a módját, hogyan járjak fej-fej mellett a fizető ügyfelekkel, és nem hiszik el, hogy soha nem költöttem pénzt. A+++ Nagyon sok türelem kell az biztos.