Post by grosorarlyemzuz on Feb 9, 2022 23:05:58 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί άπειρος χρυσός ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
[3D Platformer] Super Bear Adventure Cabaran zqrp
Αρχική Σελίδα Παιχνίδια Περιπέτεια Slink.io - Snake Game ... Περιπέτεια. Εκσυγχρονίζω : ... [3D Platformer] Super Bear Adventure APK
[3D Platformer] Super Bear Adventure - Android Παιχνίδια
κατεβάσετε [3D Platformer] Super Bear Adventure Game apk για το Android, Εξερευνήστε τα ανοικτά επίπεδα, ανακαλύψτε τα μυστικά τους και
Δυσκολεύτηκα να μετακινήσω την οθόνη για να δεις πού πηγαίνεις, πόσο μάλλον τι κάνεις. Δεν μου άρεσαν τα χειριστήρια. Εκτός από αυτό, θα ήταν μόνο ένα time killer.
Αντιμετωπίζω προβλήματα με μια από τις αποστολές του tristopio/ροζ κουνέλι, στην αποστολή πρέπει να κάνω παρκούρ στην έρημο, στην έρημο υπάρχει μια πλημμύρα όπου πρέπει να πηδήξεις στα κτίρια για να φτάσεις στο άλλο σημείο ελέγχου (πρώτο εμπόδιο), δεν μπορώ να πηδήξω για να φτάσω εκεί και δεν θα με αφήσει να γλιστρήσω ή όπως αλλιώς το αποκαλείτε
Merge Plane Robots - Idle Game የተለመደ zulj
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά στην πρόκληση αγώνων υπάρχουν ένα σωρό δυσλειτουργίες όπως περάσα από ένα στεφάνι και δεν το μέτρησε και έτρεξα σε έναν τοίχο και κόλλησα και δεν μπορούσα να σηκωθώ ξανά, οπότε ελπίζω να διορθώστε αυτές τις δυσλειτουργίες.
Λοιπόν, όταν είμαι στον μοχλό της ερήμου όταν είμαι στο Μόνιμο, ακολουθώ τον χάρτη αλλά δεν υπάρχει έξοδος
Φαντάζομαι ότι είναι τελετή, αλλά είμαι λίγο μωρό και οι αρκούδες είναι δύσκολο να μαζέψουν το μόνο μέρος που μου αρέσει είναι το μεγάλο σπίτι.
Mk1200g, Ziyoushibao 1, Harry potter 4 trailer german, Super snack monster ... Old city under lake lanier, Laurent honel blog, Smartshow 3d 7.15 serial key,
Δεν μπορώ να κάνω αποστολή Ο όροφος είναι αποστολή λάβας στο χωριό χελωνών και Κάντε ψηλές θέσεις Χωρίς λάβες και Χαμηλά επίπεδα υπάρχει λάβα. Στην κορυφή του χωριού Χελώνα θα υπήρχε : όχι L A V A 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😠😠😠😠😠😠 Και ΠΟΛΥΠΑΙΚΤΕΣ ή θα σε καταδιώξω 😠
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά οι tuertels είναι πραγματικά ανατριχιαστικοί
Καλοοοοοοο
Κατά τη γνώμη μου λέω ότι αυτό είναι το καλύτερο καλοκαιρινό παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ σου λέει όπως όλες τις εποχές που ξέρεις εννοώ και μου αρέσει πώς αυτό είναι ένα 3D platformer το πιο αστείο αγόρι στο γιγάντιο σπίτι είναι σαν δύο βιβλία σαν το απόλυτο οδηγός για όπως το ψάρι στο τέλος που λέει ότι αυτό το βιβλίο είναι φτιαγμένο για αρκούδες είναι λέει τώρα τα ψάρια χρησιμοποιούν κυνηγετικό όπλο 😂😂😂😂 και το βιβλίο SBA και στο τέλος λέει ότι αυτό το βιβλίο δεν έχει νόημα 😂😂😂😂 όλα είναι αστείο θα το βαθμολογούσα με πέντε αστέρια
Μου αρέσει το πώς το παιχνίδι έχει μια μοναδική περιπέτεια σε όλο το παιχνίδι, είναι πολύ διασκεδαστικό. Θα έπαιζα 100 δολάρια αν είχα τα χρήματα! Δοκίμασέ το!!
Hjejenemdd
Είναι καταπληκτικό και όλα εκτός από το χειριστήριο λίγο
Απέχει την αγαπημένη μου αρκούδα 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 ! !!!!!!! και μου δίνει εφιάλτες 😨😱😨😨😱😱😨😱😨😨😱😱😨😱😨😱 και στην πραγματικότητα είμαι παιδί που κλαίω ACKULY DAM
θα ήταν καλό να είχε co-op αλλά δεν μου αρέσει το γεγονός ότι έπρεπε να διορθώσω κάποια πράγματα και να ελέγξω τα σημεία που χρειάζονται ειδικά για τα αφεντικά
Έβαλα ένα γιατι στην αρχή ήμουν κολημενη με αυτό .... Και τώρα είμαι αλλά Έβαλα Ένα Γιατί Αυτοί που το διμήγησαν Δεν σκέφτηκαν πιο λητουργήκο
αυτό το παιχνίδι δεν είναι τόσο καλό, αλλά δεν πειράζει, μου αρέσει που το βρίσκετε, μην κάνετε τόσα πολλά σκληρά ζώα, θα το έκανα λίγο καλύτερο!!!
Αυτό είναι διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά είναι τόσο δύσκολο
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά όταν πάω στο απαγορευμένο μέρος στο επιδόρπιο η πλατφόρμα δεν εμφανίζεται, θα σου έδινα 5 αστέρια αν το διορθώσεις
είναι τέλειο!!!!!!!!!!!!!
Τελια
Μακάρι να μπορούσαμε να βλέπουμε τους ανθρώπους γιατί πάντα ήθελα να παίζω με άλλους ανθρώπους εκτός από τον εαυτό μου, αλλά θα ήθελα επίσης να μπορούσαμε να ανταλλάξουμε
Εχφ6ι Ν φακό θ υδρόγειος Γφδσσηε42γφ το θυμάμαι 34γ33ςερσσεεες2 2111ααασς;11 11 1 και 11;1111111 1;;;;;
Το Legit δεν μπορεί να ξεπεράσει το επίπεδο της ερήμου επειδή τα άλματα για να νικήσετε το αφεντικό είναι σπασμένα. Φρόντισα ακόμη και να μην πατήσω κανένα μαξιλάρι πριν μπω στο boss fight, και ήταν ακόμα άχρηστα.
Κακό παιχνίδι γιατί αν πεθάνεις επανεκκίνηση
Search Results - Search - The Spriters Resource
Είναι ένα καλά μελετημένο παιχνίδι, αλλά μόλις έσωσα μια αρκούδα και δεν μπορώ να βρω πώς να σώσω μια άλλη αρκούδα. 🐻
Το μισώ αυτό το παιχνίδι γιατί έχει σφάλμα, παρακαλώ διορθώστε το ›
Πρέπει να παρακολουθήσετε τόσες πολλές διαφημίσεις
Είναι διασκεδαστικό να παίζεις, αλλά βρήκα κάποιες δυσλειτουργίες
Πολύ κακό βρήκα μόνο μπλε και γκρι κουτιά όχι το bear Cages/jail😔^_^
το αγαπημενο μου παιχνιδι❤❤
Κατάλογος Βίντεο Παιχνιδιών : Λίστα εκδοτών - Colnect
Πολύ ωραία σαν ιδέα για πλατφόρμα περνάς τον χρόνο σου ευχάριστα ο χειρισμός είναι τέλειος..το μόνο που θέλω να εισάγεις κι ένα multiplayer να παίζεις με τους φίλους σου mini games και το co-op δλδ να παίζεις με έναν φίλο σου την ιστορία του παιχνίδι...αν τα εντάξετε αυτά τότε σας παραδέχομαι
Νέα Downloads
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο όμορφο, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι ένας παίκτης με χαρακτήρα αρκούδας και τα αγαπημένα του παιχνιδιού είναι τα αφεντικά που εξερευνούν τα περασμένα επίπεδα, αλλά σαν να γίνεται δύσκολο όταν το παιχνίδι είναι τόσο δύσκολο, αλλά τρέχω μακριά από το αφεντικό, αλλά δεν πειράζει. πολύ καλό κάποια στιγμή και αυτό είναι ένα παιχνίδι σφαλμάτων και τα σφάλματα είναι τόσο καλά, αλλά αν υπάρχουν ενημερώσεις, ενημερώστε με στο discord ή στο Facebook, έχετε καλό συγχρονισμό
Είναι ένα κακό παιχνίδι, δεν μπορείς να τους βγάλεις από τα κλουβιά γιατί αντιμετωπίζουν δύσκολες προκλήσεις
Πραγματικά υπέροχο παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένα σφάλμα μόλις τελειώσετε με όλη σας την πρόοδο την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε το παιχνίδι, θα επανεκκινήσει και όλη η δουλειά που κάνατε φεύγει, παρακαλώ διορθώστε αυτό το σφάλμα! Αν διορθωθεί, θα δώσω πέντε αστέρια!
tau tak aku main kesna kesini susah laaaaaaaa😓😓😓😓😓😓
aaf-estellafest-lf - AllAboutFestivals
Όχι, [It Its Just a Platform] εννοώ ότι μπορείς να φύγεις από το παιχνίδι🙄 Ακριβώς, όπως Theres 1 2 3, Κεφάλαια;; Εννοώ σαν να ενημερώσω αυτήν την ηλίθια ενημέρωση, 😑 Προλάβετε αυτό, το μισώ αυτό. Απλώς ενημερώστε ΑΥΤΟ
... stosfiri.gr/gadgets/spy-akoustika-pseires/g-box-super/ daily 0.7 ... gr/gadgets-spitioy/zugaries/psifiaki-zigaria-gia-aposkeves-adventure-goods/